Dansschool Leiden, kids & teens 

Dansen in de Merenwijk, Leiden is een geweldige activiteit voor kinderen en tieners. Het is niet alleen een geweldige work-out, maar vereist ook voetenwerk en coördinatie wat de soepelheid helpt verbeteren. Tribes Merenwijk is dé plek om heen te gaan wanneer je zoekt naar dansschool Leiden. We hebben voor elk wat wils! Je zult in onze studio zeker de perfecte les vinden.

Dansschool Leiden

Waarom dansen in Leiden bij Tribes?

Bij Tribes Leiden bieden we een breed scala aan danslessen voor alle niveaus, waaronder klassiek ballet, klassiek ballet & spitzen, modern, jazz, modern jazz, streetdance, tapdance kids en pre-ballet (2-3 jr.). Of je kind nu beginner is of een doorgewinterde danser, bij Tribes vinden we een passende les voor hem of haar. Onze lessen worden gegeven door ervaren en professionele instructeurs die kunnen helpen de basis te leren of techniek te perfectioneren. Ook geven we de kleine dansers de mogelijkheid om dansen op het podium te ervaren tijdens onze dansshows! Dus kom het proberen!

Selectieklassen bij dansschool Leiden

Of je nu wilt werken aan inleving, muzikaliteit, kracht of flexibiliteit, bij Tribes Leiden doen we het allemaal! We weten dat veel leerlingen een diepe passie voor dans Leiden hebben, en daarom bieden we onze selectie klassen aan. In deze gevorderde groepen kun je je vaardigheden verder ontwikkelen dan in welke andere klas dan ook. Zo wordt er dieper ingegaan op de klassieke ballet- en moderne danstechniek, street/commercial en jazz. De selectielessen beginnen al van een jonge leeftijd (5-6 jaar) en starten altijd met klassiek ballet dansen, daarna komt er steeds een stijl bij naar mate de leerlingen ouder worden. Eerst moderne dans en daarna ook streetdance en jazz.

Zo kun je je kind inschrijven voor Leiden dansen bij Tribes

De fijne omgeving bij Tribes Leiden is perfect voor kinderen die plezier willen maken en tegelijk hun vaardigheden willen verbeteren! Je creativiteit en talent laten zien is waar we het beste in zijn. Of er nu nieuwe vaardigheden ontdekt mogen worden bij Leiden dansen of oude wilt perfectioneren, onze ervaren instructeurs hebben de know-how om door dit alles te begeleiden! Er is nog nooit een beter moment geweest dan nu – schrijf je in of meld je aan voor een proefles. Dit kan gemakkelijk via onze contactpagina of stuur een e-mail naar discover@yourtribes.nl.

Dansen in Leiden: ons team 

Bij Tribes Leiden werken we alleen met ervaren dansleraren. Ons team bij dans Leiden bestaat uit vier vrouwen, ieder met een eigen specialisatie. Ze hebben het vermogen een ondersteunende en positieve omgeving te scheppen waarin dansers zich kunnen ontplooien. We zijn ervan overtuigd dat onze ervaren instructeurs onze leerlingen de best mogelijke dansopleiding en ervaring kunnen bieden. 

Kids & teens programma Merenwijk door Tribes Leiden

Als je een goede manier zoekt om je kinderen of tieners in beweging te krijgen, is dansen de perfecte oplossing. Het zorgt voor een goede work-out, terwijl het ook de coördinatie en lenigheid verbetert. Tribes Dansschool Leiden biedt lessen voor alle leeftijden en capaciteiten, zodat niemand het plezier hoeft te missen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en volg ons op Instagram – Tribes Leiden is dé perfecte plek om een dansreis te beginnen!

Locatie in de Merenwijk, Leiden:

We delen de entree met kleine trapjes. Steek de speeltuin over om door de blauwe deur te gaan. Onze studio is direct achter de blauwe deur, door de witte deur.

Broekplein 6
2318 TJ Leiden
Nederlands