Hallo & Welkom!

Vanaf 1 juli 2021 is Cinderella overgenomen door Tribes Dance & Yoga. Je bent nu dan ook doorverwezen naar de website van Tribes.

Ga direct naar:

Dansrooster 2021-2022 kids & teens incl. selectieklassen

Dansrooster 2021-2022 volwassenen

Zomeractiviteiten

 

Welkom bij Tribes

Allereerst willen wij vanuit Tribes zeggen dat we super blij zijn met deze kans om ook in de Merenwijk een plek te creƫren. Wij vinden dat Tribes en Cinderella heel erg goed bij elkaar passen. Het streven is al het goede wat er is zo veel mogelijk door te zetten, maar ook kijken waar we vanuit Tribes goed kunnen aanvullen. Dit doen we bijvoorbeeld door ons aanbod voor volwassenen aan te vergroten, door middel van yoga, dans, fitness & barre lessen aan te bieden.

We hebben het dansrooster voor volgend jaar is bekend. Je kunt dit rooster bekijken op onze website en je inschrijven voor je favoriete lessen. Er zijn heel wat lessen bijgekomen, met name voor kids & teens zodat er voor iedereen en elke leeftijd een gevarieerd programma is.

Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen, dan staan we voor je klaar. Je kunt dan mailen naar discover@yourtribes.nl of even bellen naar 0628548913 (eigenaresse Willemieke)

We hopen jullie snel te zien in de lessen. We gaan er een prachtig jaar van maken!

Team Tribes!